flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Моє життя у колективі

02 листопада 2018, 08:46

 

Іванова Наталія Яношівна

секретар судового засідання

Моє життя у колективі

            Колектив - це перш за все, сукупність людей, об'єднаних  спільною метою. Знаходячись в колективі,  людина завжди прагне до розвитку та самовдосконалення. Людина, яка працює в своєрідному колективі може черпати натхнення від колег, користуватися їх щоденною підтримкою і навіть підказками, тому можна стверджувати, що користь від життя в колективі і вигоди від активної взаємодії з оточуючими може відчувати на собі кожна людина.

         Свій шлях у Воловецькому районному суді я розпочала у 1997 році  на посаді  друкарки. Я з теплотою згадую той час,  коли працювала на звичайній друкарській машинці. Зараз у кожного з нас є комп’ютер,  що значно полегшує роботу та заощаджує час.

         Пізніше мене було переведено на посаду секретаря судового засідання,  де працюю по теперішній час.  Працюючи на цій посаді, я зрозуміла,  що секретар судового засідання як учасник розгляду справ є важливою процесуальною фігурою.  Проте, незважаючи на важливість роботи секретаря та його незамінність для судді,  цій посаді не приділено належної  уваги  на законодавчому рівні.

         Не дивлячись на багаторічний досвід, я постійно вчуся і вдосконалююсь, підвищую свій рівень професійної діяльності. Нещодавно, в серпні місяці 2018 року, я пройшла програму для секретарів судового засідання в Національній школі суддів України. 

                            

         В своєму колективі я відчуваю себе як серед справжніх однодумців і  можу з впевненістю сказати, що наш колектив завжди вдосконалюється та прагне до пізнання чогось нового, а разом з цим зростає  і кожна особистість. Люди, з'єднані  позитивними, дружніми відносинами завжди допоможуть та підтримають один одного.

         Хочеться,  щоб в нашому колективі існувало "золоте правило моральності" - стався до інших так,  як хочеш, щоб ставилися до тебе.