flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чергова історія нашого працівника

09 листопада 2018, 08:45

                         

                                                                           Пензештадлер Іванна Іванівна

                           Помічник судді Воловецького районного суду Закарпатської області        

Моє життя в колективі

       Оскільки значна частина життя людини проходить на роботі, то й зрозуміло, що атмосфера довкола її робочого місця відіграє неабияку роль. Тільки в дружньому колективі розкриваються найкращі якості людей. Колектив - це невід’ємна частинка нашого життя, з якою ми стикаємось з самого народження. Школа, університет і робота - всі ці поняття зобов’язують людину працювати в групі і підтримувати будь-які зв’язки з оточуючими. Завжди легше виконувати якусь справу разом, в колективі та й задоволення від цього більше, аніж від самостійної праці. Від оточення завжди належить настрій конкретної особи, її погляди, думки і переживання, тому колектив дуже важливий для того, щоб особистість пізнала самого себе і розставила по уявним поличкам всі свої думки.

      Поступивши до університету на юридичний факультет я зрозуміла, що це саме те, що мені потрібно. У 2013 році я пройшла конкурс на вакантну посаду помічника судді Воловецького районного суду, де моїм наставником став великий фахівець норм права та законів України, дуже розумна та справедлива людина. Працюючи на цій посаді я усвідомила, що робота помічника судді полягає в організованій команді, яка у моєму випадку складається із наставника та напарниці і колеги, дуже розумної та доброчесної людини, що займає посаду секретаря судових засідань. Разом у цій команді ми допомагаємо один одному і стараємось вирішувати всі необхідні дії спрямовані для відповідного результату роботи. Отже, функція помічника судді, відповідно до одноіменного Положення, полягає у сприянні здійсненню судочинства. Професія є дуже цікавою, але одночасно і дуже відповідальною. В цілому, кожен працівник апарату суду - великий і складний механізм одного цілого складається з багатьох гвинтиків, що  формують потужну команду професіоналів нашого суду.

 

               

 

       Людям, які працюють у колективі, набагато веселіше разом. Це прекрасно і чудово, оскільки показує всім, що колектив – це місце, де можна реалізувати всі свої бажання – як особисті, так і суспільні.

       Наш колектив досить часто збирається на різні екскурсії. Мова йде про екскурсію до мисливського замку Шенборнів, що знаходиться в маленькому селі Карпати, де ми разом з колективом весело провели час. Ознайомилися із замком та чудовим парком, навколо палацу і озера, де знаходяться різні скульптури, а також у глубині саду вмивалися цілющою водою із джерела краси, по народним прикметам говорять: «якщо умитися цією цілющою водою, то довго не будеш старіти».

 

                                              

      Також хочу відмітити, що разом з колективом ми святкуємо різні свята, посвячені різноманітним подіям, ювілеям та державним святам.

 

           

 

       Щоденна клопітка праця нашого колективу – це злагоджена робота команди колег-однодумців, спрямована на досягнення єдиної мети, зокрема, надання якісних судово-адміністративних послуг і забезпечення авторитету судової влади, що ми успішно демонструємо на прикладі нашого суду. Я щаслива, що маю можливість працювати у Воловецькому районному суді Закарпатської області.