flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спростування недостовірної інформації

12 листопада 2018, 11:38

               11 листопада 2018 року  журналіст  газети «Народний контроль Закарпаття» Щубер Федір Дмитрович  в соцмережі на відео каналі «YouTube»  поширив відеофіксацію «антисанітарійного стану туалету у Воловецькому районному суді», керуючись тим, що  на території , прилеглій до районного суду знаходиться дерев»яний  туалет, яким фактично не користуються ні працівники, ні відвідувачі суду.

            Дані факти спростовуються наступним:

             В 2003-2004 роках  був проведений капітальний ремонт кабінетів, зали судових засідань , коридору суду, в той же час було обладнано в приміщенні суду  вбиральню  з холодною та гарячою водою, якою користувалися персонал та відвідувачі Воловецького районного суду.

            В 2017 році ТУ ДСА України в Закарпатській області  проведено капітальний ремонт приміщення , та в цілому  адімінстративної будівлі суду. Під час цього ремонту було облаштовано кімнату конвою, де також встановлено вбиралню для осіб, які утримуються під вартою,  та особового складу варти.

          

      На даний час у приміщенні Воловецького районного суду Закарпатської області для працівників та відвідувачів суду функціонує відремонтована вбиральня з належними санітарними умовами .

                

 

 

         Прес-служба суд                                                   12.11.2018 року