flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Значення колективу для мене ......

23 листопада 2018, 09:03

 

 

Райчинець Янек Михайлович

судовий розпорядник

 

 

 

 

     Ефективність діяльності суду досягається шляхом системної та злагодженої роботи кожного його працівника. При цьому участь кожного є вкрай важливою та необхідною умовою якісного організаційного забезпечення роботи суду задля здійснення суддями незалежного, справедливого та кваліфікованого правосуддя.

     Моя участь у колективі Воловецького районного суду Закарпатської області розпочалася з березня 2005 року з посади судового розпорядника, яку обіймаю й зараз. За час роботи,я переконаний, що її виконання безумовно залежить від колективу, в якому працюєш. Можу сказати, що наш колектив дійсно служить своїй справі віддано, працює системно. Адже робота з людьми, особливо тими, які звернулися за захистом порушених прав,коли інші способи вичерпані, є вкрай складною. Та незважаючи на це, отриманий в колективі досвід, вчить передусім неухильно дотримуватись вимог закону, загальновизнаних етичних норм поведінки, бути доброзичливими та ввічливими, дотримуватись високої культури спілкування,  з повагою ставитись до прав, свобод та законних інтересів усіх людей, без проявів свавілля або байдужості до їхніх правомірних дій та вимог.

     Можу сказати, що високі результати роботи кожного члена нашого колективу і колективу в цілому досягаються головним чином шляхом взаємодопомоги у роботі кожного, взаємоповаги, гарного настрою працівників, а також продуктивною участю у роботі керівництва суду та його апарату. Не можу не відзначити у цьому напрямку керівника апарату суду Білей Л.Р., яка зараз на пенсії.

     Зміцненню колективу, підвищенню рівня спілкування та можливості відчути працівникам себе значущими в ньому сприяють різноманітні заходи, вдало організовані керівництвом суду, що викладено у попередніх історіях наших працівників.

     Усе це є важливою передумовою для якісного виконання своїх обов’язків та здійснення головної місії – служіння народу України!